Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Veldhoven Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Veldhoven

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

VELDHOVEN

Afvoer verstopt Veldhoven?

Afvoer verstopt Veldhoven? Het is niet altijd even makkelijk om een goede oplossing te vinden voor een afvoerverstopping. Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar op het internet. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je graag met het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Wij hebben een aantal handige tips op een rij gezet voor je!

Lukt het niet om je riool zelf te ontstoppen? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Schakel dan de hulp van onze ontstoppers in!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 040 218 22 43 om jouw klus te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Veldhoven

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Veldhoven? Dan ben je hier zeker aan het goede adres! Wij lossen gegarandeerd alle rioolproblemen voor je op.

De rioolspecialisten van Ontstoppen Veldhoven kunnen vaak snel ter plaatse zijn. Wij gaan opzoek naar de best passende oplossing voor jouw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Onze service gaat nog verder. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Veldhoven lost het op! Je kunt ons bereiken via  040 218 22 43 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Veldhoven Logo
Loodgieter ontstoppen Veldhoven afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet meer zo goed doorspoelt als dat hij deed voorheen, is de kans zeer groot dat dit het gevolg is van een verstopping. In een aantal gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 040 218 22 43. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Veel verstopping bij de afvoer van elektrische apparaten worden veroorzaakt door een vieze filter. Dit probleem is vaak makkelijk op te lossen.

Veel filters zijn namelijk eenvoudig te verwijderen. Als je ziet dat de filters vies erg zijn, kun je deze reinigen in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Veldhoven
Afvoer verstopt Veldhoven

Sifon

Sifon legen

Veel afvoeren zijn voorzien van een sifon, dit is de stankafsluiter achterin de afvoer. De sifon werkt als stankafsluiter. Het is mogelijk dat hier een verstopping in plaatsvindt. Dit wordt da waarschijnlijk veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Dit probleem is vaak eenvoudig te verhelpen? Je kan de sifon vaak simpel loshalen en vervolgens het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een andere manier om een afvoer te ontstoppen, is door gebruik te maken van zuiveringszout, ook wel soda. Soda werkt erg goed als de verstopping is ontstaan door haren of zeepresten.

Hoe werkt dit? Schep wat zuiveringszout in de verstopte afvoer. Laat dit een tijdje inwerken. Gooi na een tijdje een emmer warm water leeg in de afvoer. Wij raden aan dit van een hoogte te doen, om het water extra kracht mee te geven.

Tip! Wil je dat het effect nog sterker wordt? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Veldhoven Leiding
Riool ontstoppen Veldhoven graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is door gebruik te maken van de traditionele plopper.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Veldhoven om jouw klus te bespreken met onze experts via 040 218 22 43.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Pak de ontstoppingsveer en stop deze in de verstopte afvoer. Zet hierbij zo min mogelijk kracht, om schade te voorkomen. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je de veer weer rustig uit de afvoer halen.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 040 218 22 43. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Veldhoven
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Het kan gebeuren dat de leiding in het riool scheurt. Hierdoor krijgt allerlei vuil de mogelijkheid zich op te hopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Op het moment dat een riool niet goed is aangelegd, vergroot dit ook het risico op verstoppingen.

Ook zien we regelmatig bij oudere huizen, dat boomwortels eenvoudig de rioolleiding binnendringen. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen. Deze buizen zijn namelijk gemaakt van een andere stof.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Ee verstopping kan dus op veel verschillende manieren ontstaan. Dit maakt het ook lastig om een verstopping te ontstoppen. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 040 218 22 43.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom wij veel waarde hechten aan de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf ook aan bijdragen, door beter op te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is uiteraard niet verstandig dingen als frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 040 218 22 43.

Loodgieter Veldhoven Ontstoppen
WC ontstoppen Veldhoven

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij een snelle en goede oplossing voor jouw verstopte afvoer? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij lossen alle rioolproblemen voor je op!

Omdat elke verstopping anders is, hanteren wij geen vaste prijzen per verstopping. De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat zeker is, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Je krijgt van ons altijd vooraf een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 040 218 22 43.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-veldhoven

WC verstopt

Woon jij in de omgeving van Veldhoven? En heb jij te maken met een verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Veldhoven. Maak snel een afspraak!

loodgieter-veldhoven-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Veldhoven

Spoelt een afvoer niet meer goed door? En woon je in Veldhoven en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-veldhoven-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Veldhoven

Woon jij in Veldhoven en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaats. Maak nu een afspraak!

loodgieter-veldhoven-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Veldhoven en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Veldhoven.

Loodgieter Veldhoven Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in de badkamer? En woon jij in Veldhoven en omstreken? Neem dan contact op met Ontstoppen Veldhoven! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Veldhoven

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij lossen gegarandeerd alle rioleringsproblemen in Veldhoven en omstreken op. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van riolen, afvoeren, gootstenen en toiletten. Wij bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 040 218 22 43.

Verstopping Veldhoven

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Veldhoven

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Veldhoven Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Veldhoven. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Veldhoven Citycentrum

Bij ons heeft Ontstoppen Veldhoven twee verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Rood-Wit Veldhoven

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Veldhoven.

Brandweer Kazerne Veldhoven

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

040 218 22 43

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Veldhoven

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Veldhoven