Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Veldhoven Logo

Ontstoppen

WC verstopt Veldhoven

Wij verhelpen jouw wc verstopping

VELDHOVEN

WC verstopt Veldhoven?

WC verstopt Veldhoven? Het ontstoppen van de wc is geen fijne klus Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, gaat de verstopping vaak gepaard met stankoverlast. Niet bepaald prettig dus!

Er is geen vaste manier waarop je een wc kan ontstoppen. Wij hebben een aantal methodes waarmee jij zelf  je wc kunt ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van wc Ontstoppen Veldhoven? Bel gratis naar 040 218 22 43 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voordat je aan de slag gaat: het is slim om de vloer rondom de wc te bedekken met een oude doek of een zeil. Op deze manier voorkom je dat er vuile spetters op je vloer terecht komen. Tevens bespaart dit je ook een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Veldhoven Logo
Loodgieter ontstoppen Veldhoven afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om dit een verstopping te verhelpen, raden wij je aan eerst de oorzaak van de verstopping te onderzoeken. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Op het moment dat je nog jonge kinderen hebt, is er een mogelijkheid dat er een speeltje of luier in de wc terechtkomt. Omdat het hier gaat om een groter object, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het goed mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en op die manier de wc verstopping weet op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Veldhoven op 040 218 22 43.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Wanneer je de verstopping in de wc kunt zien zitten, kun je er in veel gevallen ook zelf bij komen.

Wanneer het probleem van de verstopping zich bevindt in de kronkel achterin de wc, is dit makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de verstopping uit de wc. Dingen als papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet. Dit kun je in een daarvoor bestemde afvalbak gooien.

Laat je het liever door een ervaren ontstopper doen? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 040 218 22 43

Ontstoppen afvoer Veldhoven
Ontstoppingsdienst Veldhoven

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Wil je de verstopping proberen te verhelpen met wasmiddel? Beantwoord dan deze vragen: Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Wanneer dit allebei het geval is, kun je dit proberen op te lossen door gebruik te maken van wasmiddel. Dit is één van de goedkoopste methodes voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Gooi geen kokend water in de wc, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Veldhoven om jouw klus te bespreken 040 218 22 43.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Hebben de bovenstaande methodes nog niet gewerkt? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Begin met het flexibel maken van de ontstopper, door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Beweeg de plopper nu een aantal keer op en neer. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: zet bij het erop duwen van de plopper niet teveel kracht. Dit kan namelijk resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt.

Ontstoppen Veldhoven Leiding
WC verstopt Veldhoven

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Pas op wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer om de verstopping in de wc te verhelpen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Veldhoven om jouw klus te bespreken 040 218 22 43.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de verstopping in je toilet zelf te ontstoppen. In een aantal gevallen zit de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Veldhoven er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

De ontstoppers van Ontstoppen Veldhoven werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wil jij weer snel van je verstopping af? Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 040 218 22 43 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Veldhoven

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-veldhoven

WC verstopt

WC verstopt Veldhoven

Woon jij in de omgeving van Veldhoven? En heb jij te maken met een verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Veldhoven. Maak snel een afspraak!

loodgieter-veldhoven-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt een afvoer niet meer goed door? En woon je in Veldhoven en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-veldhoven-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Veldhoven

Woon jij in Veldhoven en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaats. Maak nu een afspraak!

loodgieter-veldhoven-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Veldhoven en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Veldhoven.

Loodgieter Veldhoven Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in de badkamer? En woon jij in Veldhoven en omstreken? Neem dan contact op met Ontstoppen Veldhoven! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

040 218 22 43

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Veldhoven

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Veldhoven