Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Veldhoven Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Veldhoven

Wij verhelpen jouw riool verstopping

VELDHOVEN

Riool ontstoppen Veldhoven?

Riool ontstoppen Veldhoven? Wanneer jouw wc niet meer goed doorspoelt, is de kans erg groot dat een verstopping hier de oorzaak van is. Op deze manier heb je zo min mogelijk (stank)overlast. Helaas is het oplossen van de verstopping niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij willen je hier graag bij helpen! Bel vrijblijvend met 040 218 22 43 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Veldhoven staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met het ontstoppen van een riool, is de belangrijkste vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Tevens is dit het beginpunt voor de ontstopping.

Het is goed mogelijk dat je water in de gootsteen hoort borrelen. op het moment dat de wc doorgespoeld wordt. Of misschien loopt het water minder goed weg. Deze voorbeelden zijn vaak het gevolg een verstopping in de rioleringsleidingen. Wanneer dit het geval is, raden we je aan hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Veldhoven in te schakelen!

Het is ook mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de oorsprong van de verstopping te vinden, kun je het best alle aansluitingen met het riool doorspoelen. Dit kun je doen door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten.

Blijft het water staan? Dan blijkt het toch te gaan om een verstopping. In dit geval kun je het beste contact opnemen met 040 218 22 43 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Veldhoven Logo
Loodgieter ontstoppen Veldhoven afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een sterk middel die goed kan helpen bij het ontstoppen van je riool. Het nadeel hiervan is, is dat dit ook een zeer risicovolle manier is. Daarom raden we je aan eerst andere methoden uit te proberen. Probeer bijvoorbeeld is je riool te ontstoppen met een ontstoppingsveer, plopper of soda.

Werkt dit niet? Zorg dan dat je zorgvuldig te werk gaat. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Wil jij hulp bij het ontstoppen van je riool? Neem dan contact op met de vakmannen van Ontstoppen Veldhoven op 040 218 22 43.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Het gebruik van een ontstoppingsveer is een handige en bovenal goedwerkende methode op het moment dat je riool wordt verstopt is geraakt door iets als een prop restafval. Je stopt de flexibele veer eenvoudig in de afvoer. Zet hierbij niet te veel kracht. Spoel de afvoerbuis vervolgens goed door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 040 218 22 43.

Ontstoppen afvoer Veldhoven
Ontstoppingsdienst Veldhoven

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Hebben de bovenstaande methodes nog geen effect? Probeer de verstopping dan te verhelpen met ouderwetse plopper. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en maak deze flexibel door hem een tijdje onder een warme kraan te houden. Druk de plopper vervolgens op de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Denk je dat je de verstopping goed hebt ontstopt? Zorg er dan voor dat je de afvoer nog goed doorspoelt met warm water. Ook hier raden we het gebruik van soda aan. De ontvettende werking van soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt van de afvoerwand.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 040 218 22 43.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al eerder genoemd als zeer effectieve ontstoppingsmanier. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. 

Hoe kun je dit op een goede manier doen? Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een aantal minuten intrekken. Spoel de afvoer vervolgens goed door met heet water. Vaak behaal je niet het optimale resultaat na één keer, daarom raden wij je aan dit proces een aantal keer te herhalen.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Is het ontstoppen nog niet gelukt? Neem dan contact op met onze spoedservice van Ontstoppen Veldhoven op 040 218 22 43.

Ontstoppen Veldhoven Leiding
Riool ontstoppen Veldhoven graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van deze middelen zorgen voor beschadigingen in de afvoer. Een aantal van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben op de binnenkant van de afvoer.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij jouw riool wel op een verantwoorde en professionele manier laten ontstoppen? Bel dan snel met Ontstoppen Veldhoven op 040 218 22 43.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool niet echt lukken? Schakel dan snel de hulp onze loodgieters in! Zij hebben inmiddels jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak zo snel mogelijk een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Veldhoven en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 040 218 22 43.

Graven riool Veldhoven

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-veldhoven

WC verstopt

Woon jij in de omgeving van Veldhoven? En heb jij te maken met een verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Veldhoven. Maak snel een afspraak!

loodgieter-veldhoven-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt een afvoer niet meer goed door? En woon je in Veldhoven en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-veldhoven-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Veldhoven

Woon jij in Veldhoven en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaats. Maak nu een afspraak!

loodgieter-veldhoven-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Veldhoven

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Veldhoven en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Veldhoven.

Loodgieter Veldhoven Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopping in de badkamer? En woon jij in Veldhoven en omstreken? Neem dan contact op met Ontstoppen Veldhoven! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Veldhoven

De ervaren loodgieters van Ontstoppen Veldhoven helpen jou graag bij het verhelpen van de verstopping. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 040 218 22 43.

Partners: riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.startbeurs , riool.web-directory

Verstopping Veldhoven

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Veldhoven!

Riool Veldhoven

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Veldhoven Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Veldhoven. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Veldhoven Citycentrum

Bij ons heeft Ontstoppen Veldhoven twee verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Rood-Wit Veldhoven

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Veldhoven.

Brandweer Kazerne Veldhoven

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

040 218 22 43

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Veldhoven

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Veldhoven